Malmö-shopping

Jag handlade inte så mycket i Malmö när vi var där, vi gick mest runt och tittade och myste. Men lite blev det och det kommer här:


Klockorna är som sagt från Classe O. 99 kr, jag har tittat efter dem förut och tyckte de var lite fina att ha. Den fanns också i färgerna orange, grön, röd, svart och vit. Det andra är en ögonfransböjare från HM, viktigt! hehe.

Share

En reaktion på “Malmö-shopping”

  1. Hej gumman. Du skriver inget om hur det känns på jobbfronten. Allt bra med er hoppas jag. Igår var det första spelningen med Robin och Emanuel på fiket, mycket folk och glad stämmning. Tony övar fortfarande med killarna och skall gästspela tisdagskvällen i vecka 29. Spännande 🙂 Föresten så kan jag hälsa från Aexander Jönsson som är här sen en vecka, han bor hos Rolle men åker hem imorgon. Vesa är oxå här och har bott i ditt rum 2 nätter, han var på snabbvisit och åkte med flyget för en stund sen. Lite info om oss. Kramisar mamms

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.