Landat hemma

Nu ligger jag i sängen hemma i Öja, Martin och jag kom hem vid halv nio ungefär. Resan var lång och ganska jobbig speciellt bussresan på Gotland.

Några av bilarna som skulle med färjan från Oskarshamn.

Martin väntar på väskorna på terminalen i Visby

Stekare! Hehe. Visst kan man tro att jag skriver en blogg om Martin eftersom när han och jag gör saker tillsammans så lägger jag bara upp bilder på honom. Men det är för att jag är den enda i vårt förhållande som tar några bilder, därmed är jag sällan på bild när vi gör något tillsammans.

En del av ringmuren i Visby vid busstationen.

Imogon skall vi upp strax innan sex för vi ska lämna öja 06.20. Jag ska nämligen spela den Gotländska sporten pärk i morgon och första matchen är klockan 08.00  några mil bort. Så då blir det inget bloggande, möjligen bara något mobilinlägg.

Nu ska vi sova  för att orka med, sista matchen spelar vi klockan 17.00 så dagen blir lång.
Godnatt nu!
P.s. I morgon skall Martin fota istället! Eftersom jag spelar! D.s.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.