Pärken 2010

Här kommer bilderna från helgen hemma på Gotland sist. Jag var med och spelade med ett lag som heter När och de lirade i lite högre klass än jag lirat förut. Det är inte direkt så många ”action”-bilder, Martin tog mest bilder när man står rätt upp och ner hehe. (Fast det är verkligen roligt att ha dessa bilder åtminstone eftersom jag inte haft någon som tagit några bilder andra år direkt!) Det är nog ändå svårt att ta action-bilder i en tjejmatch då det inte händer lika mycket som i en herrmatch. Dessutom orkade han nog inte sitta med kameran på hugget hela tiden. Men så många gånger jag som slängde mig och offrade mig för laget, det borde varit med på bild!! 😛


Jag hugger!


VI spelade totalt åtta matcher på två dagar men vi vann nog inte mer än tre. Och jag hade så ont i benen under de dagarna. 🙁 Sjukt jobbigt att bara stå rätt upp och ner tydligen!


Winner!


Team När


Stangmalmen!


Det här är väl det närmsta action-bild vi kommer för här är iaf bollen i luften och i spel! 🙂 hehe


Skitig efter några timmar på planen


Fika med bullar och kaffi hör till en sån här dag! Vi började dagen med kaffihalve också! Klockan typ sju på morgonen! MUMS! 😛

Martin! Det var väldigt trevligt att ha med pojkvännen dit! Han var mitt största fan! 🙂 Och det var skitkul att få visa folkfesten för honom, även om det kanske inte blev mycket till fest för oss men ändå. Något annat år får du följa med igen och titta ännu mer för då kanske vi kan vara där heela helgen, alltså torsdag-söndag!

Dåligt av mig att inte uppdatera så mycket direkt under själva helgen (Gull-Britt, jag vet att du ville ha lite live-rapportering va?) men jag var så trött under de dagarna. Förra året kommer jag ihåg att jag försökte förklara lite och dessutom filmade jag en match och lade upp på bloggen men i år får ni nöja er med bilder!
Frågor? 😛

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.