Min och mammas dag

Idag har jag haft en otroligt bra dag tillsammans med mor! Vi körde in till Visby runt lunchtid och åkte då runt lite innan vi parkerade på Öster för att gå runt i affärerna. Vi käkade lunch på Etage där vi båda var mycket nöjda med maten, till efterrätt någon timma senare blev det glass och paj på McDonalds. Det blev även lite shopping för min mor. Hon är så snäll så hon köpte lite resegodis till mig och jag fick massa mat så att jag kan klara mig hela vägen till Södertälje i morgon.  Dessutom så fick jag en kofta av mamma när hon handlade på Cubus, för det var ju nämligen tag tre betala för två och då blev det såklart en tröja till mig. 🙂 Hon är så snäll! Men mest kläder fick nog faktiskt min brorsdotter Amanda!

Nu sitter jag hemma hos min moster där jag ska sova i natt då jag ska med båten i morgon! Känns inte så kul att redan åka från Gotland men jag längtar efter att få komma hem till Kalmar och att få träffa Martin igen!

Nu säger jag godnatt och tack mamma och pappa för dessa dagar! 🙂

Share

4 reaktioner på ”Min och mammas dag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.