Dag två

Andra dagen på vår lilla semester var vi i Norje till en början, vi vaknade upp i det regniga tältet men till slut kom solen fram och regnet försvann. Så vi tog en promenad och kollade området, vi grillade och när vi satt och käkade så kom regnet tillbaka. Vi packade snabbt ihop och slängde oss in i tältet där vi fick trycka några timmar. I ett regnuppehåll på eftermiddagen bestämde vi oss för att packa ihop tält och allt för att köra in till Lund.


Älskar denna bilden på fina Martin och bryggan!!


Converse-paret!


Martin skrämde livet ur mig när han helt plötsligt sa; ”Titta inte bakåt nu!!!”. Vad gör man inte då liksom? Jag blev skitskraj och tittade bakåt!


Vi lekte lite innan maten! 😛


Vår fin-middag som var hur mysig som helst!!

Finaste!!


VI var inte långt ifrån mitt ”hemma” i Öja!

Hela semestern var en enda storm i princip!! Det var ett under att vi inte blåste bort!  Och det var på grund av det tråkiga vädret som det bara blev en natt i tält för oss. För den andra natten sov vi nämligen hemma hos Martins päron efter att vi hade varit i Lund och kollat bio! Inception – gryymt bra!!

Semestern var så himla mysig och bra tillsammans med älsklingen! Riktigt gött att bara vara vi två i några dagar! I morgon(alltså dag tre) kommer det bästa!! En överraskning från Martin!

Share

En reaktion på “Dag två”

  1. ååh vad mysigt du & din pojk verkar haft det 🙂

    jaaa, jag längtar som en TOKA! men du ska väl med dit?? & spela? hur går det med sjukdomen?
    PUSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.