Spiders

Morgon!
Idag mår jag inte toppen, halsen gör ont och jag hostar lite smått. Igår hade jag inte ont i halsen under dagen men det kom tillbaka på kvällen. 🙁 Kanske var för tidigt att träna i måndags för jag kände mig krasslig efter det.

Igår var vi som sagt och städade i en lägenhet, dock skulle vi inte göra så mycket eftersom de andra gjorde det i fredags. Men det var rätt skitigt och vi fick torka lister, torka ur skåp och det värsta av allt; ALLA SPINDLAR!! Vad hände??!! Det var spindlar ÖVERALLT!! De kröp på golven, listerna och det var spindelnät på väggar och tak och inte minst så var det hundratals spindlar på balkongen som vi var tvungna att ta bort! Jag har ALDRIG sett så många spindlar! Det var så vidrigt!!!! Men det spelar ju ingen roll att vi tog bort dem eftersom de kommer komma tillbaka och bygga upp allt igen, det måste ju behandlas för att få bort alla äckliga kryp. Jag är skraj för spindlar, gillar dem inte alls så detta var inte roligt! Jag råkade ställa mig på en spindel och liksom kände hur den rörde sig i hålfoten, PANIK!!! Jag är förvånad att jag inte haft mardrömmar om det i natt.

Nu ska jag njuta av en lugn morgon!

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.