Julmarknad på slottet

Igår tog jag och Martin en sväng till slottet för att kolla in den omtalade julmarknaden! Det var fint, mysigt, ståtligt och riktigt otroligt svinkallt i alla fall på den delen av marknaden som var utomhus. Inomhus var det gosigt och härligt! Det bästa med marknaden var knäck-klubban som jag köpte och att få gå omkring och mysa i julstämningen tillsammans med pojkvännen!


Jag som är skraj för fåglar , speciellt sådana här, var ändå tvungen att ta en bild på den här som stod på julbordet inne på slottet. Även fast jag är skraj för en del fåglar så kan de vara så himla fina! Fast efter att ha jobbat på Lars Jonssons museum, där det är fåglar som gäller, så har det blivit lindrigare faktiskt! DOCK inte för bjässar som den där rackarns påfågeln på bilden.

Förresten så hade jag en vacker domherre här utanför förra veckan och idag såg jag en fin talgoxe. Är ni inte helt förbluffade över min kunskap om fåglar!?

Martin köpte med sig en bautalimpa från marknaden och så var vi förbi maxi och handlade mor Matildas skinka och lite stark senap som vi sedan satt och mumsade på hemma.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.