Vintriga kvällsvinter

I lördags vid elvatiden på kvällen var jag bara tvungen att gå ut en sväng. Det hade snöat hela dagen så det var vitt precis överallt och det var så otroligt vackert och häftigt!


Det var riktigt bra kramsnö så jag gjorde en liten lykta utanför porten och ljuset bidrog faktiskt tanten, i lägenheten under, med.


Tog fram mitt merinoull-underställ och varma mössan från källaren eftersom vintern varit så hård mot mig redan.


Martins bil som jag för övrigt kämpade med i 45 minuter på söndagen för att försöka få loss från parkeringen. Det krävdes tre herrar, jag själv och en kvinnlig åskådare för att få loss bilen innan jag kunde åka till matchen. Tackar vaktmästarn med sin plogbil och mannen med skyffeln!!

Vintern är så fascinerande och vacker men ställer, inte minst, till med en del problem också!!

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.