Hufvudstaden

Hallå världen.

Här sitter jag i en buss så mörk, förutom några små lampor över säten där folk trotsar nattens ankomst och läser en snutt i sina böcker. Har suttit här i 4,5 timma (sedan vi lämnade Kalmar) så när som på några små pauser då jag hoppat ut för att vifta med extremiteterna på min kropp. Den nedre delen av mig är den som drabbas hårdast, gluteus har ett ständigt tryck på sig tack vare min kroppstyngd och det lever myror i benen pga av den kroniska flexionen på 90 grader i knäleden. Det är 2 timmar kvar!

Jag måste knyta av mig dojjerna och slänga upp mina lurviga på sätet bredvid.

Jag är på väg till Stockholm! Saknar pojkvännen redan!!

Nu vet ni! Ciao!

Översättning i efterhand för er som inte förstod texten: jag satt på en buss, det var obekvämt, kroppen värkte och resan tog totalt 6,5 timma. 🙂

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.