Bonde söker fru

Redan torsdag? Tiden rullar i nerförsbacke ibland alltså!

Igår hade jag och herrn fredagsmys mitt i veckan. Vi passade på när han ändå var hemma hyfsat tidigt(halv åtta) och så tillagade vi fläskfilé och ugnsbakade rotfrukter. Såå gott! Sen kollade vi bonde söker fru såklart, måste ju se hur det går för Fredrik! 🙂 Heja heja!

Om en timma ska jag iväg till arbetsförmedlingen för ett möte med min handläggare, det är första mötet med henne så det ska bli spännande. Annars sitter jag bara och pluggar, är just nu inne på bindväv och muskelsenor. Det är gött när det liksom går upp ett ljus och saker och ting klarnar när man läser. Ikväll är det äntligen dags för innebandyträning igen, sista innan träningsmatchen i helgen. Den här gången ska vi tydligen möta bättre motstånd, division två-klass. Kul!

Nu måste jag på dass.. C ya!

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.