Fredag

Jaha då var det fredag igen. Veckan har gått i rasande fart och nu siktar jag mot kvällens mys framför idol. Det blir uppladdningen inför träningsmatchen i morgon, den här gången ska jag spela forward istället för center så det blir ju spännande.

Men innan fredagsmyset är det en massa som ska fixas, fast jag har varit duktig och redan gjort en hel del. Klev upp vid åtta och käkade frukost, sen har jag mailat gamla arbetsplatser om arbetsgivarintyg till a-kassan, arbetat på mitt CV, förnyat min träningsdagbok, kontaktat jobb som jag sökt för att se hur det gått och mailat min handläggare. För övrigt så gick mötet igår himla bra nu är det bara en massa jobb som gäller för att hitta ett jobb.. hehe. Kvar på dagens planering är att samla ihop bilder till ett jobb jag ska söka, hjälpa Martin och hämta en skåpbil, skriva ett nytt CV anpassat för speciellt ändamål, åka till skopunkten och byta ett par skor. Sen vore det ju det ju inte fel att hinna plugga en stund också!

Nu måste jag äta, magen vrålar!

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.