Inväntar träningen

Sitter i soffan, är trött och blir bara mer och mer seg. Träningen är så jäkla sent, halv nio, och då går jag ofta och är sugen på träning hela dagen men sen blir jag så seg på kvällen. Fast idag har jag faktiskt inte varit så sugen på innebandyn, konstigt nog, eller så har jag bara inte hunnit tänka på det. Men när jag tänker på att det är seriepremiär i helgen(slog mig nu) så blir jag ju sugen. Nu är jag sugen! Gutt! Jag ska dra mig upp ur soffan, byta om, packa väskan, eventuellt göra något vettigt och sen sticker jag till hallen. Halva laget tränar vid sju så jag kan ju alltid titta på dem innan min träning börjar.

I morgon ska jag välkomna helgen med städning av lägenheten och invigning av entrén i sporthallen. Vore ju hemskt fantastiskt om jag kunde plugga några timmar också.

Share

En reaktion på “Inväntar träningen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.