Hej fredag

Veckan har tagit stormsteg och nu är helgen åter här. Inget jag sörjer! Nästa vecka har jag dock fullt upp, då blir det att ligga i!!

Jag har haft superhärligt sällskap de senaste tre dagarna av mamma och Amanda. De åkte mot båten för drygt två timmar sedan så nu har jag hunnit att damma hela lyan, plockat i ordning(dock var mamma snäll och plockade upp efter lilla skitungen innan de åkte) och sedan dammsugit bort alla hår, allt grus och sand som släpats in efter våra turer i lekparken. Det är ganska jobbigt att ta hand om ett barn, det har både jag och mamma kommit fram till efter tre dagar med Amanda.. hehe. Men det är ju så härligt också, i alla fall när hon inte är rädd för mig. Är mamma Emelie, pappa Tony(min bror) eller farmor Veronica med så vill hon gärna inte att jag kommer i närheten. Men igår var jag ensam barnvakt och då tyckte hon om mig och vågade kramas och ha skoj. 🙂

Dessa dagar har vi:

Åkt kana. Världens sötaste unge!!


lekt med alla grejer i parken


Dansat tipp-topp-dansen i soffan till Musse pigg.


Ätit glass, eller Amanda åt glas. När hon hade tryckt i sig hela daimstruten själv sa hon bara; mea gass(mera glass).

Nu sitter jag i soffan och njuter av en ren och ordningsställd lägenhet med tända ljus och idol på tvn. Taggar inför bortamatch i morgon mot Örlogsstaden.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.