Nya rosa frillen

Jahapp, i måndags var jag hos frisören och agerade lite modell. Har ju funderat på om jag skulle klippa kort igen eller om jag skulle fortsätta spara. Det blev det sistnämnda. Jag tycker det är sjukt snyggt med det korta och jag skulle gärna ha det så igen men nu vill jag kunna sätta upp håret lätt när jag lirar innebandy.
Malin klippte i alla fall ihop håret där bak med håret på sidorna så det blev någon slags frisyr, innan har det ju bara fått växa i olika längder efter min superkorta frilla. Hon färgade även utväxten och la i lax-rosa och lite latte-färg som effekter. Sen var det dags för makeup och styling innan vi stack till bron utanför fängelset för att fota. Superroligt och hemskt gött att få håret fixat!

image

image

Min frisör skulle skicka några av bilderna sen när hon fått dem från fotografen. Ska bli kul att se resultatet.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.