Summering

Tredje dagen på utbildningen. Lite svårare att hänga med idag, vi hade nya lärare och kanske är det så att de inte är lika pedagogiska som Petra som vi haft innan!?! Men men, vi har snackat skador och rehab samt testat lite stabilitetsträning. Jag tycker det är svårt med skador eftersom vi bara är inne och snuddar vid ämnet, jag kommer knappast förstå eller kunna diagnostisera en skada efter detta men man kanske kan ha ett hum. Äsch det är retsamt att inte kunna. Får väl läsa vidare ytterligare utbildningar sen men då kommer jag aldrig komma ut i arbetslivet om jag bara ska plugga hela tiden. 🙂
Hur som helst, i morgon ska vi ut och löpa samt göra lite tester. Jag börjar bli ytterligare orolig för hur jag ska komma ihåg allt och känna mig säker till det praktiska provet sen. Hua mig! :(.
Nej nu är det sängdags, ska läsa en stund om jag orkar och sen somna till några avsnitt.

image

Godnatt mina vänner och ovänner!

Share

2 reaktioner på ”Summering”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.