Feeling good but exhausted

imageVår lärare Anders förklarar hur vi ska genomföra ett step-test.

Jaha, det är tydligen fredag idag. Det blir ingen större skillnad för min del dock eftersom jag ska upp i morgon igen för att sitta i skolbänken 🙂 men det känns skönt. Jag får andas ut lite smått på måndag istället när det är uppehåll i några dagar.

Idag har vi haft teoretiska genomgångar men även gjort lite fystester. Vid fyratiden, när mörkret hade lagt sig över Stockholm, var det dags för maxtest kondition runt en sjö i Bromma. Jag måste säga att jag tog mig igenom med resultat över förväntan! 🙂
I morgon fortsätter vi med ännu fler styrketester och rörlighetstester men nu tänker jag rulla i säng, klockan börjar bli mycket. Fritiden får som sagt väckas till liv lite smått på måndag men framförallt om några veckor när utbildningen är slut.

Nattis!

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.