First part is done

Bjuder på en bildbomb från utbildningen. Jag var lite dålig med att ta bilder så jag har bara bilder från en dag, vid nästa tillfälle ska jag försöka ta lite mer bilder och på lite fler personer! 🙂 Däremot, för er som helst vill se bilder undertecknad får jag göra lite besvikna för jag kom inte ihåg att be någon annan fota när jag var aktiv. Men nu får ni lov att se några av mina grymma kurskamrater.


Här kniper Joline och Martin underhudsfett på stackars Lena.


Lärarna instruerar olika rörlighetstester.


Här är två ur min grupp från gårdagen, Surran kollar Johans rörlighet.


Sjukt svår övning som jag tror skulle visa rörligheten i skulderpartiet!? Det svåra var att lyckas trycka in svanken mot väggen. Jag failade innan jag hann börja eftersom jag inte kunde trycka in min enorma svank ens när jag hade armarna i startläge.


Hur mycket väger pinnen mån tro? Här får han kämpa som fasen medan resten av gruppen mest kollar på och garvar.


Magikern Micke trollar lite med Johans(nr 2) axel och får honom att bli lika stark i båda triceps trots att det skiljde enormt mycket i styrka på vänster och höger innan han utförde sin kinesiologi(!?).


Samma magi gjorde han med Surran som hade en svagare höftböjare.


Några ur klassen.


Nyutexaminerad naprapat behandlar gamla Bettan.

Kursens första del är nu över vilket känns både skönt och knasigt. Det har varit den roligaste kursen hittills och klassen är riktigt go men samtidigt är det riktigt skönt med ett uppehåll från de intensiva dagarna så jag kan återhämta mig lite nu. Informationen rinner över i huvudet, nu måste jag på något vis paketera detta för att hitta någon form av röd tråd så jag kan få det att bli logiskt. Äsch det blir bara att plugga, plugga, trycka, trycka in i huvudet och förstås öva på det praktiska!

Under kvällen har jag njutit av efterlängtad och välförtjänt julmust och choklad. Ögonlocken har för länge sedan börjat tynga så jag tror min dag lider mot sitt slut och sängen känns extremt inbjudande. Godnatt mitt herrskap!

P.s jag har nog aldrig haft sådan träningsvärk i låren förut som jag har nu, det var iaf länge sedan! Sjukt skönt men lite svårt att röra sig. 😉

Share

2 reaktioner på ”First part is done”

  1. Åh vad jag älskar att jag tog mod till mig och började plugga tillsammans med er alla!
    Helt underbart ju!
    Det var roligt att få surra lite med dig idag.

    Ses om en vecka! KRAM

    1. Det var hemskt trevligt att vi fick chansen att byta några ord Maggi! 🙂 Jag känner ett slags lyckorus efter de senaste dagarna, känner väl lite som du kanske. Trots att kursen är tuff och det kan bli svårt med tentan så är jag på något vis glad ändå! Ännu! 😉 Kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.