Praktiskt tentaplugg i Kalmar

Det gäller ju att träna på alla övningar som kan dyka upp på den praktiska tentan om 1,5 vecka så idag har Marie och jag varit i sporthallen där vi gjort rörlighetstester, stabilitetsträning, styrketester och även stretchat. Riktigt skönt att gå igenom allt men Marie var en rörlig jäkel så stretchingen blev lite halvdan, förutom höftledens utåtrotatorer och gluteus medius och minimus som hon var riktigt stram i, där fick jag riktigt slita för att komma fram och emellan med min kropp(pt-kollegerna på utbildningen förstår nog vad jag snackar om). Några frågetecken dök upp i mitt huvud under tiden så jag måste komma ihåg att kolla upp detta med lärarna/de andra eleverna på utbildningen nästa vecka.


Marie kör Anders ruskövning.


Tränar lite stabilitet bål.

Tack Marie för hjälpen!! Kanonbra jobbat!!

Det tog ganska lång tid att gå igenom allt så när jag kom hem så slängde jag snabbt ihop lite käk eftersom magen kurrade rejält och jag måste ju ladda upp med någonting inför matchen ikväll!

Jag älskar grön sparris stekt i massa smör och med flingsalt på!! Galet gott!

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.