Ny vecka på PT-utbildningen

Idag började andra delen på PT-utbildningen. En ganska seg dag, jag var oerhört trött och hade huvudvärk på grund av att jag sov dåligt i nättras. Det var mest bara teori idag och det är ju ganska segt att sitta i nio-tio timmar och bara lyssna men självklart är det intressant också, även om det är lite ogreppbart ibland. I morgon blir det förhoppningsvis lite mer praktiskt då det står avancerad styrketräning på schemat. Spännande!

Helgen var för övrigt helt underbart skön hemma i Kalmar med sorken. Vi kollade de tre första filmerna av Twilight, var på ikea, käkade middag på larmgatan 10, rännde runt på stan och bara mysde hemme. Jag lirade ju även två innebandymatcher(fick ju dock inte spela den andra div 2-matchen eftersom jag fick matchstraff i den första men jag fick av någon underlig anledning vara med och lira i div 3-matchen) varav en förlust(1-2) och en oavgjord(4-4), endast ett poäng från min klubba.


Div två. CL98 – Husqvarna

Jag ligger i sängen sedan en halvtimma tillbaka, ska kolla lite serier nu och försöka somna. Fyra dagar till examinationsdag!!!!

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.