Got something in my throat

Andra dagen avklarad. Full fart beskriver väl dagen ganska bra. Helst ska man inte hinna anteckna klokt, helst ska man förstå direkt, helst ska vi inte ha några pauser och helst ska man inte vara så seg. Jag är rätt seg. Sååattee…

Trots detta har jag ändå förstått en del saker idag och lärt mig grejer, det är ju alltid uppskattat! Men för att vara lite mer seriös; det är kul och intressant och det går upp några små ljus i mitt huvud sådär ibland. Trevligt! Däremot är mitt nyblivna förkylningsutbrott rätt tungt! Jag fick ont i halsen sent igår kväll, hade ont hela natten och hade svårt att somna. Jag har haft ont hela dagen och sen under eftermiddagen kom det tunga huvudet och jag känner mig febrig. Blaj!

Trots en tuff dag och lite stress i kroppen angående alla studier så hann jag flika en fika med min kära vän Hanna som även var snäll och förhörde mig.
Supergoa Hanna!!

När jag väl kom hem blev det en varm dusch, en stor kopp te med honing och lite gluttande på bonde söker fru. Var ju tvungen att kolla vilka de valde, speciellt gotlänningen. Han har tydligen samma smak som jag och valde en skåning. 😉


Min handduksturban.

Nu säger jag godnatt och laddar för en ny tuff morgondag!!

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.