Sjuk, sjukare, mer sjuk

Idag var det typ tredje-fjärde dagen på utbildningen, något sånt.

Jag är smått förstörd!!!
Jag kan inte andas klokt genom näsan längre, huvudet värker och i öronen dånar det. Jag är febrig, har skrovel i halsen och snoren rinner. Har inte varit så här hängig på länge. Ooooh Shiiit, mitt i skrivandets stund får jag en snorattack, sådär när man känner att snoret helt plötsligt, i full fart, är på väg ut ur näsan och man får snabbt böja huvudet bakåt för att hålla kvar kletet vid ”näsutgången”. Jag lyckades!

Orkar knappt lyssna på dagarna nu. På lunchen idag drog jag på mig mössan, lade mig i jackan, under en filt på en fatboy och bara sov. Trots min status utförde jag två ”time force reps”-övningar(man kör max antal reps på en bestämd tid, fyra minuter) i armhävningar och knäböj och funderade på om jag skulle vara med på snabbhetstestet som vi gjorde i hotellets trapphus men jag valde att lyssna på min kropp i sista sekund. Tack för det jag själv!

Det är sånt j*vla tempo under dagarna nu med dessa lärare så det är tufft att hänga med och man hinner aldrig smälta något och återhämta sig. Pust och stånk!

Vi var iaf några som var duktiga och satt kvar och pluggade efter skolan. Jag höll ut till ungefär halv nio med ett huvud som bara ville sprängas och sen blev det en timmas hemfärd(alltså det tar sådan tid att förflytta sig här i staden!!) innan jag kunde besöka sängen. Klapp på axeln för pluggandet!

Godnatt!

Share

En reaktion på “Sjuk, sjukare, mer sjuk”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.