The bubble and crazy teachers

Sista tiden i Stockholm var jag helt och hållet isolerad i min egen pluggbubbla!! Vi hade lektioner drygt nio timmar om dagen, sen satt jag och några andra kvar varje kväll och pluggade sent. Jag borde haft en sovsäck med mig så jag kunde slagga i klassrummet över natten eftersom jag ändå bara åkte hem, duschade, sov och sedan åkte tillbaka igen. Eftersom jag var dundersjuk från onsdag till lördag andra veckan så var allt extra tungt, jag hade aldrig klivit ur sängen om det inte var för utbildningen. Bara att köra helt enkelt! Men nu är det över.

Söndagen var sista dagen och det var en enda stor examinationsdag. Började med en teoretisk tenta som jag ännu väntar svar på. Klockan ett körde jag och Åsa igång med den praktiska tentan där vi hade en examinator som sa till oss vad vi skulle göra och som sedan granskade oss hela tiden. Först fick jag leka kund och Åsa var PT och efter 40 minuter bytte vi. Sjukt nervös var jag innan men hela den praktiska tentan var så skön, en riktigt go känsla rakt igenom. Jag klarade mig galant! Tokig lättnad och glädje efter det!!


Två av mina störda lärare, Per och Jari! Som för övrigt var de snålaste någonsin när det gäller pauser. 😉

Jag är ännu inte riktigt frisk även om det är betydligt mycket bättre. Jag tränade innebandy i måndags men vaknade upp med halsont igen på tisdagen. Ikväll är det träning igen, får väl se hur det går.

Det var det om det!!

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.