Julestök

Hallå i stugorna!

Jag och Martin anlände till Öja vid halv två i natt ungefär så idag är vi lite möra. Men vi är igång med att pynta, dammsuga, resa granen och nu ska granen snart kläs! Vi ska även åka till affären för att inhandla det sista och så ska vi(jag kanske) baka lite knäck och kola! Chili Wille(min katt) följer oss vart vi går och har varit riktigt sällskapssjuk men nu har han slagit sig till ro på lammskinnet i soffan.


Chili Wille under julen förra året.


Här är jag, förra året hemma hos min bror, med min supersnygga frilla! 😉


Berget med klappar! Galet jo! haha..

Vi bor hemma hos pappa nu under julhelgen och ikväll ska vi beställa pizza(får passa på innan den enda pizzerian här ute stänger igen som den ska göra snart) och så blir det kanske lite uppersittarkväll!! Och bara NJUTA av att det är jul! 🙂

Share

En reaktion på “Julestök”

  1. Underbart, njut av Folkeryds pizza som sagt innan dom stänger till fiket. Ha en härlig uppesittarkväll. MosterEvye har säkert plockat fram av allt möjligt tills jag anländer. Massoor av bra tv ikväll. Ha det mys. Mamms

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.