Vaken i 39 timmar

Tisdagen kom till slut och äntligen får jag sova. Jag har nu varit vaken i över 39 timmar efter att ha varit i skolan på dagen igår, jobbat i natt, gått direkt till skolan idag och sedan åkt till jobb efter skolan idag. Nu har jag hållit igång rejält i över 1,5 dygn.

Jag kom hem för drygt en timma sedan till en rörig lägenhet pga att Martin var i full färd med att sätta upp sin nya TV på väggen. Under tiden han uppspelt fixar med sin TV, rör runt med alla verktyg, dammsugare, muttrar och annat skit som ska till, går jag omkring som en zombie, konverserar ointresserat och oinspirerat. Och i all trötthet slår jag kroppsdelar i saker som gör sådär förjävla ont i en minut innan det går över, ni vet handen i hyllan, tårna i bordsbenet osv osv. Jag började nästan lipa bara för att jag är så tröööött!! Men nu, efter att jag slängt i mig en fet toast och några liter mjölk, ska benen släpa mig mot sängen samtidigt som ögonlocken sakta sluts för den här gången.

GODNATT!!

Don’t call me 😉

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.