Gotland

Helgen på Gotland var riktigt härlig och skön. Jag bodde i stan hos mamma och har hunnit kolla innebandy, träffa Marika, träffa några ur släkten och jag har fikat massor. 🙂 Vädret har varit fint, aningens kallt så vinterjackan har fått hänga på. I lördagskväll satt mamma och jag i varsitt hörn på soffan och mumsade på gottis och kollade The Proposal. Sista dagen hemma på ön tog vi en promenad runt i stan tillsammans med mammas väninna och hennes hund och avslutade såklart promenaden med en fika.


Detta är inte hunden från vårt sällskap utan den dök upp från ingen stans och var helt ensam och såg lite smått tokig ut. Söt 🙂


Wayne´s coffee. Denna gången fick det bli en vaniljlatte. Riktigt mumsigt!

Väl hemma i Kalmar har jag inte gjort så mycket vettigt. Igår satt jag en stund på balkongen och njöt av den lilla solen som når in till oss under eftermiddagen.

Sen var det som sagt innebandy igårkväll vilket var redigt skoj och lite småtungt faktiskt. Vill lira igen!! Ingen träning förrän på torsdag nu och då verkar det vara sista träningen för den här säsongen, hoppas inte!!

Share

2 reaktioner på ”Gotland”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.