Besök

Idag har jag i princip inte gjort någonting. Har förberett lite till kvällsmaten, inget avancerat dock men skönt att ha det klart när jag ska börja sen. Annars har jag bara pysslat lite här hemma.

Igår var som sagt Sissela här och vi snackade, skrattade massa och skrev på tentan. När hon gick några timmar senare fortsatte jag läsa och skriva på tentan men vi ska träffas igen och göra klart resten en annan dag. Vi kom även fram till att hon ska få följa med mig till Actic för att få några timmars personlig träning. Riktigt skoj, nu får jag fundera ut lite bra och avancerade övningar till min kära vän!

Ikväll kommer min mamma på besök och stannar till på söndag, egentligen skulle Amanda följt med också men hon får vänta till senare i vår. Jag har i alla fall Amanda sittandes i en ram på bokhyllan så jag ser henne varje dag! 🙂 Jag antar att det kommer bli något långt besök på Ikea nu när mamma är här och säkert någon sväng på stan.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.