Sista april

Har haft en bra och trevlig helg. Min mamma har varit på besök sen i torsdags och igår kväll åkte hon hem till Gotland igen, under dessa dagar har vi varit på Ikea två gånger, gått på stan, varit på modehuset, fikat, lunchat, käkat söndagspizza och masserat. Det har varit kul att ha mamma på besök.

Idag är solen framme men det blåser en del. Idag är det ju även valborg och våren ska firas in så jag hoppas att våren faktiskt hade tänkt att sätta fart nu och ge oss värme! Sitter och lyssnar på P3 som intervjuar folk från Uppsala och Lund där det firas valborg rejält. Tänkte ta mig ut på en promenad snart och njuta av solen.

Var förresten hos frisören för en vecka sedan, det gjordes inga drastiska förändringar direkt men hon klippte av rejält fram så jag fick lugg, vi lade i slingor och tog bort utväxten. Syns inte så stor skillnad men det är fräschare nu!

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.