Stefan och Krister

Igår var jag riktigt trött i både kropp och knopp. Jag och Martin satt upp kvällen innan och kollade flera avsnitt av O.T.H som var så spännande. Började förmiddagen med ett träningspass tillsammans med Alva och Nyblom som jag skrev igår. Hyfsat tungt i benen med tanke på intervallpasset jag körde dagen innan. Vi tog oss igenom intervallerna, körde vårt styrkeprogram och lade sedan till några extra magövningar. Brände gutt! Sedan satt vi kvar ett tag och njöt av ”sommaren”.

Den andra bilden tog jag av Nyblom från Instagram, lite taskig kvalitet men ändå.

Åkte hem, duschade, käkade och drunknade i soffan en stund. Under eftermiddagen fick jag dock trevligt sällskap av Erica. Vi bakade rabareber- och jordgubbspaj och slappade sedan i soffan framför Full frys till åtta på kvällen. Grym serie med Stefan och Krister.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.