Ironman i helgen

Idag kommer min mor på besök, det blir en kortvisit i Kalmar då hon åker igen i morgonkväll. Vi ska passa på att umgås i eftermiddag och ikväll eftersom jag jobbar hela morgondagen på Ironman.

Bara så ni vet så kommer många vägar runt omkring Kalmar och på Öland vara avstängda, så försök att inte åka på utflykt här just i morgon. 😉

Ironman team!

Utanför på vår gård håller de på att bygga om och för tillfället är de precis utanför porten och lägger nytt. Det ser ut att bli riktigt fint men jag vågar knappt gå ut ifall man stör dem i deras arbete. Jag har mitt fönster på vid gavel, som jag brukar ha när jag är hemma så det hinner bli svalt i sovrummet till kvällen, så jag hör i princip allt de pratar om. Riktigt intressant ibland.. Hörde en historia från en snubbe som gick på kaggskolan där han hade gjort något bus som jag inte vågar avslöja här.. haha.

För några dagar sedan såg det ut såhär.. nu ser det ännu värre ut men man börjar ändå se hur fint det kommer bli.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.