Hon kom, hon sov, hon gick.

Hade ju mamma på besök här i Kalmar under fredagen och lördagen. I fredags tog vi cyklarna ner på stan, kollade på väskor till mamma, letade efter rockring till träning och fikade med några vänner till mig. En härlig dag med solsken och regn.

Mamma hittade många fina men dyra väskor och hade hemskt svårt att bestämma sig.

Vi fikade med Alex, Marie och Maries mamma samt pojkvän. Fick bara med Alex på bild.

Igår var det dags för Ironman 2012 som hölls för första gången i Sverige och Kalmar fick den äran att arrangera denna tävling. De tävlande simmade 3,8 km, cyklade 18 mil och sprang 4,2 mil och jag stod som trafikvakt på Öland från tidig morgon till eftermiddagen sen mötte jag upp mamma och några andra för att kolla löpningen och målgången i Kalmar.

Igår kväll åkte mamma hem och jag gick tills sängs redan halv tio, helt slut efter gårdagen. Har varit minst lika trött idag så det är snart dags att gå till kojs.

Tack mamma för dessa två dagar! Vi ses snart igen när du kommer med Amanda med dig!

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.