Första skolvecken

Den här veckan har jag varit tillbaka i skolbänken. Riktigt härligt är det! Ska berätta vad det är jag pluggar och kommer göra i drygt 16 veckor. Jag har börjat en administrativ utbildning via Lernia och jag är supernöjd att jag får gå den, förhoppningen är kunna få en bra grund och såklart vore det en dröm att få ett administrativt jobb i slutändan. Om jag tycker det är lika kul om 16 veckor som jag tycker nu förstås. Självklart vill jag kombinera detta med mitt PT-yrke.

Min höst är alltså planerad, vilket känns skönt. Heltidsstudier, extrajobb på Cubus och förhoppningsvis fler klienter på Actic. Igår fick jag ta ledigt från studierna för att jobba på Cubus. Chefen lovade oss en överraskning om vi nådde målet att sälja minst 70 byxor och självklart gjorde vi det! Idag efter skolan tog jag mig ut till Mode-huset igen för att hämta min present och testa några undanlagda kläder.

Varierande väder senaste dagarna. Ena stunden megahärlig sol och andra stunden riktigt höstruggigt.

Share

4 reaktioner på ”Första skolvecken”

  1. Vilket fint kort på dig gumman, det sista i raden med flätan. Alla är du fin på naturligtvis men det var så vackert. Saknar dig, älskar dig. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.