Anlänt till ön

Tidigt i går kväll anlände jag och sorken till Gotland. Vi hade turen och lyxen att få flyga från Kalmar till Visby tillsammans med herrarna i Kalmarsund. Galet skönt att komma hem på 30 minuter. Okej, det var sjukt snålt med benutrymme så jag satt med benen ute i gången och vilket oväsen det var på planet! Det hade varit olidligt att sitta längre än den halvtimman som det tog.

Vi blev hämtade av min mor på Visby Airport, åkte till hennes lya för att lämna all packning innan vi gick till Södervärnshallen för att kolla matchen mellan Visby IBK och Kalmarsund. Det var en jämn match fram till slutet då Kalmarsund ryckte ifrån och vann med 9-4. Kul att se!

Det megastora planet.

Träffade en barndomsvän på matchen, jag skrattade så jag fick ont i magen efter bara några minuters samtalande med henne. Vi har så mycket goa minnen tillsammans. Ska försöka träffas en sväng vid utgången på juldagen tänkte vi.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.