ÖM-guld

Sitter denna kväll hemma i Kalmar. Är tillbaka på fastlandet sedan två dagar. Gotland var härligt som vanligt och jag fick mycket tid med familj och vänner. Men som alltid är det skönt att sova i sin egen säng igen och att återgå till sina rutiner.

Dagen har spenderats i Färjehallen där vi spelat i Ölandsmästerskapen och som ni förstår av rubriken tog vi hem alltihop. Total blev det 26-0 under dagen. 20-0 mot Mörbylånga i semin och 6-0 mot Borgholm i finalen.

Uppe tidigt i morse för att bege mig till samlingen.

Kände mig som ett barn när jag fick motta den lilla guldmedaljen men det är alltid kul att vinna!

Medan sorken blev kvar för att arbeta i seket när herrarna spelar sin del av ÖM åkte jag hem för att vila. Är ganska hängig och seg i kroppen. Låg några dygn hemma på Gotland då jag mest sov och inte lyckades få i mig någon mat så jag känner att energin inte riktigt är på plats ännu.

Passar på att njuta av en stund ensam stund hemma med tända ljus. Lyktan och ljuset är en julklapp från min bror, Emelie, Joel och Amanda. 🙂

Ska försöka hinna med att göra ett inlägg om julen snart. Men i morgon vankas det nyår och det kommer säkert vara full rulle med förberedelser.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.