En bra helg

Helgen började med after school/work med flickorna från idrottsvetenskapen. Vi tog en lång och skön stund i bastun innan vi drog hem till Magda och smällde i oss pizza. Alla var vrålhungriga så det gick snabbt. Vi slängde oss i soffhörnan och snackade strunt resten av kvällen. Härligt!

Igår spelade vi match i Göteborg mot Älvstranden. Lämnade Kalmar strax innan sju på morgonen och var hemma vid nio på kvällen. Trevligt lördagsnöje att sitta på en buss. 😉 Matchen gick väl både bra och dåligt. Vi tog ledningen och höll mest i spelet men Älvstranden var de som kom till mest avslut. Hela 45-19 vann de skottstatistiken med. Det blev oavgjort efter tre perioder men vi vann i sudden. Vinst med 3-2, jag spelade knappt halva matchen men lyckades göra assisten till sista målet. På lördag väntar äntligen hemmamatch.

Fick med mig ett ömmande knä och en blåtira från Göteborg. Trevligt!

Idag har jag och sorken haft en skön ledig söndag med fix. Vi har tvättat, städat lyan, bäddat rent i sängen, kollat innebandy(mitt gamla lag, CL98), lagat god mat och plockat i ordning med vårt nya porslin från Rörstrand. Vi fick pengar i julklapp till en ny servis som vi äntligen fått på plats. Jag hann även med en uppfriskande promenad med Marie och Elton. Länge sedan vi sågs så det var behövligt!

En liten del av servisen.

Uppdelningen av kvällens efterrätt. Vit choklad Vs mjölkchoklad.

Det var väl det hela om helgen. En bra helg helt enkelt. Nu blir det att besöka sängen, klockan är mycket!

Share

2 reaktioner på ”En bra helg”

    1. Va roligt. Då ska jag hälsa henne det om jag kommer ihåg nästa gång vi ses. 🙂 Det var ett tag sedan hon jobbade på actic. Att du kommer ihåg! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.