Innebandyhelg igen

Ännu en helg lider mot sitt slut. Igår spenderade jag större delen av dagen tillsammans med massa innebandyfolk i sporthallen. Först hotellfrukost med laget vid halv tio och sedan match klockan ett. Vi lyckades vinna mot Vänersborg med 4-2 vilket var jäkligt gutt då vi nu är med och fightas bland topp tre. Annars var matchen en skitmatch, speciellt för mig och jag var galet frustrerad efteråt. Fick även ett och annat blåmärke. Efter vår match spelade herrarna match vilken var en gnutta mer fartfylld än vår, de lyckades också vinna sin match, 3-2. Kul med 6 poäng till klubben efter helgen. Efter matcherna blev det en lugn och skön kväll i soffan med sorken.

Bild av Emelie Rosenlund.

Idag har jag fixat ärenden på Modehuset, köpte bland annat ett par vinterskor på lite impuls. Får väl se om jag ångrar mig, hoppas inte!! Har även kollat derbymatch mellan CL98 och FIBK och fikat med några Gotländskor hos Marika. Galet god morotskaka och kaffi bjöds det på, mycket passande söndagsnöje! 🙂

Nu ska vi kolla långfilm här hemma så jag får fortsätta en annan stund, ska visa skorna jag köpte. 🙂

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.