It’s showtime

Om en stund ska jag bege mig iväg till Torsås för att förbereda inför kvällens modevisning. Det ska genrepas och vi ska alla sminkas och fixas under dagen. Ska bli spännande. Det kommer att vara en konsert kan man säga med olika band som spelar, samtidigt som det är modevisning med kärlekstema. Jag är med under fyra låtar och kommer visa upp kläder från två olika butiker. De kommer att streama modevisningen och den kommer visas på www.vision4you.se (eller stage4you.se) ifall ni vill kolla ikväll klockan 19.00.

 

Jag kommer att ha fyra olika uppsättningar på mig, en rock, en åtrå/rock, en ös/sväng/rockabilly och en frihet. Ovan får ni en av kvällens ombyten.

Vi har övat under onsdag och torsdag, eller alla de andra har övat längre men jag anslöt i onsdags.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.