Semester

Om några timmar lämnar vi staden och i morgon flyger vi till Egypten. Bara vi två. Äntligen ska vi få ha lite semester tillsammans! Jag kommer troligtvis inte lämna några spår här under tiden. Beror visserligen på uppkopplingen där borta men jag har inga planer på att uppdatera mig utan tänker bara njuta av semestern och förhoppningsvis värmen! 🙂

Två vänner till oss kommer under denna vecka bo i och ta hand om vår lägenhet vilket känns skönt ifall något skulle hända. Typ att frysen brakar ihop som den faktiskt gjort tidigare. Vi tackar er för det! 😀

Bilder från sultangardens.com

Här kommer vi bo(tror jag) och förhoppningsvis är det lika fint som det framstår sig att vara! Ha det fint allesammans så hörs vi efter semestern!!

 

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.