Snyftigt

Vilken helg jag stod inför igår. 🙂 Helt ledig och inget inplanerat och dessutom massa egentid då sorken är iväg på mässa i stora staden. Det kan visserligen bli lite ensamt med så mycket egentid när ens vänner inte har tid att hänga. Tungt. Men om en stund ska jag faktiskt iväg till en kär vän som bjöd in mig till hela sin familj på landet. 🙂 Så det blir en lång busstur innan jag blir upphämtad med bil av min kompis och jag kommer inte tillbaka förrän i morgon eftermiddag. Jag är fast eftersom det inte går någon buss tillbaka förrän dess. Härligt!

Igår njöt jag av en kväll i soffan med One Tree Hill på datorn, trött efter arbetsveckan.  Hade ett känsloladdat telefonsamtal med mamma förut idag där vi pratade om bland annat jobbet men även om Gotland, längtan och ångest som resulterade i att hon stod och snyftade mitt i Stockholm och jag satt på balkongen och snyftade. Men det var skönt att få prata av sig! Nu måste jag skynda mig, måste göra mig klar och sticka till bussen.

Älskar dig mamma!

Share

2 reaktioner på ”Snyftigt”

  1. Älskar dig av hela mitt hjärta. Ja, det blev några tårar i Axelssons butik :). Det är inte alltid enkelt och lätt att fatta beslut. Ibland blir det för mycket av allt. Men det brukar lösa sig. Ingen skulle bli gladare än din mamma om ni flyttade hit 🙂 Vi får prata mer om det. Kramar

    1. Glad jag blir att vi välkomnas hem!! 🙂 Ja ibland blir det verkligen för mycket och man vet inte hur man ska hantera det på egen hand. Och då är det skönt att kunna prata! I Juni ses vi!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.