Bondgårdsliv

Hemskt va snabbt en helg kan gå. Men det blev en bra helg! Igår eftermiddag tog jag bussen till nordöstra Öland för att hänga med en kär vän och hennes familj. Hade ingen aning om att jag skulle hamna på en enorm bondgård men det var bara en bonus. Fick en guidad rundvandring bland ladugårdar, kossor och hus, kela med katter, hundar, laga massa mat, lära mig dansa bugg och sova i total mörker långt ute på landet. Idag har vi lagt sten-altan och haft mera skoj. Kändes som att vara på semester eller på rehab för avvänjning av datoranvändning eller likande. Det bästa av allt är att jag har fått dricka massor av redig, underbart god mjölk!!! Feeet mjölk som var många år sedan jag drack. Ett fantastiskt trevligt dygn! Tackar för det!

Dasset som Erica själv har byggt. Imponerande!

Skönt att komma ut på landet och vara ute i solen istället för att sitta inne i lägenheten och må dåligt för att man längtar hem till Gotland. 🙂

Efter mitt besök på Öland cyklade jag bort till Marika, vi satt i solen på hennes lilla uteplats och drack kaffi och snackade gojja! Superhärligt! I eftermiddags kom min kära sambo hem, trött och sliten efter lång körning från Stockholm. Nu ligger vi båda supertrötta på soffan och jag tror det är dags för sängen så vi orkar med måndagen.

Share

2 reaktioner på ”Bondgårdsliv”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.