Uppdatering av träningen

Fortsätter utmaningen ”att åter komma tillbaka till träningen”. Det handlade om att träningen som i hela mitt liv har funnits och varit självklar uteblivit sedan tidigt i våras. Efter innebandysäsongens slut och sedan jag började nya jobbet, som tar större delen av tiden, har träningen tyvärr uteblivit. För några veckor sedan bestämde jag mig för att ta tag i detta då jag kände hur dåligt kroppen mådde, hur svag jag blev och vilken onödig värk jag fick(bara efter några månader). Så jag kämpar alltså med att komma igång igen och försöka hålla detta och i och med min omstart bjöd jag in er alla att hänga på.

Denna veckan har det blivit tre pass, i måndags körde jag ett styrkepass hemma på min yogamatta, igår körde jag åter min 3-kilometersrunda och ikväll har jag varit på innebandyträning i 1,5 timma. Helt klart var kvällens pass det tyngsta, galet jobbigt var det att spela fullpress-innebandy efter så långt uppehåll.

Hoppas det är någon som hänger på eller som kanske snart är redo att sätta igång. Hör av er om ni ännu inte börjat men snart vill köra igång och därmed vill veta vad jag gjort hittills.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.