Förändring

Har den senaste tiden sett ut enligt första bilden, när det gäller håret, förutom då att jag inte fått håret att ligga kvar sådär som det gjorde när jag gick från frisören. Vi klippte av en hel del den gången vilket var skönt men jag har inte riktigt känt mig bekväm i färgen. Den matchar min bleka fisiga hy alldeles för väl och jag har fått otroligt många kommentarer om att jag ser blek och sliten ut. Precis den känslan man önskar förmedla med sitt hår. 😉

(efter förra besöket hos frisören)

Den här gången ville jag gå tillbaka till min blonda ljusa färg som jag trivs som bäst i. Jag ska vara ljus helt enkelt. Dessutom klippte vi av ännu mer. Så nu är jag korthårig på riktigt igen! 🙂

Före.

Förändring! Förbättring?

Jag trivs mycket bättre iaf! Så får vi se hur länge jag håller mig till den korta frisyren.

Nu ska jag göra mig klar och gå bort till Marika för en kväll med schlager! I morgon är det mitt första innebandypass på 2,5 vecka(varit frånvarande pga jobb och förkylning) och det är match mot Karlskrona som gäller.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.