Fredagskväll

Har haft en ganska trevlig dag på jobbet denna fredag. Under förmiddagen blev det en rejäl rensning(igen) i den nya damens kontorshörna. Vi har slängt massa skit som hamstras på företaget, av någon underlig anledning, och organiserat så det genast blev mycket trevligare. Och allt detta klart lagom till hockeymatchen mellan Sverige och Finland. Sen satt vi bänkade framför skärmen med lunch och annat gott. Kul att det gick vägen också! Final på söndag.

I morgon är det dags för match. Två seriematcher kvar och detta blir sista på hemmaplan. Lyckas vi ta 4 poäng på de två sista matcherna är vi klara för kval. Mycket spännande!

Vi fick se lilla Hugo från Skåne på face time förut, så stor den pågen blivit. Kvällen har spenderats hemma, trötta efter arbetsveckan som vanligt. Sorken har suttit med hörlurar hela kvällen och varit smått okontaktbar och jag har kollat Stjärnor hos Babben och nu Armageddon. Men jag tror bestämt det är dags att gå till kojs.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.