Kvalmatch nr 2

I morgon är det dags för match nummer två i vår kvalserie. Förra matchen förlorade vi så nu är vi otroligt revanschsugna. Våra tränare har aningens svårt att bestämma sig för hur vi ska spela så även den biten är man ganska spänd inför. Förra matchen fick jag spela back första två perioderna(första gången någonsin i hela min innebandykarriär) utan att ha hunnit träna som det. Men det var kanonkul och det skulle säkert gå att vänja sig med det också. 🙂 I morgon verkar det vara forwardpositionen som gäller men med vilka är ännu oklart.

I matchen mot Sandbäckshult(första matchen) hade vi domarna på oss som iglar, en snudd med handen i ryggen och de varnade oss direkt. Vi hade ju, som tidigare nämnt, 4 utvisningar emot oss och mängder med frislag åt samma håll. Jag tycker bilden visar utmärkt hur det, till slut, såg ut när vi gick in närkamp.

Matchen i morgon spelas i vår hemmaborg och vi hoppas såklart på stöd från läktarhåll. 20.00, Kalmar Sportcenter, A-hall är det som gäller.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.