Gotlandsbröllop

Tillbaka till skrivandet. Det är ju en del som är inne varje dag på bloggen, så det kanske är dags för er att få något att läsa.

I helgen var jag och Martin nere på Gotland för att infinna oss på två bröllop. Det ena för min bror m. fru och det andra för en vän till mig.

På brorsans bröllop var jag toastmadame och Martin var ljudsnubbe. Var ganska nervös innan men när det väl var dags så gick det jättebra och ingen nervositet fanns kvar. Av kritiken att döma så gjorde jag ett bra jobb. Gäster och brudpar hade ett kul bröllop. Jag överraskade brudparet med olika aktiviteter och för att tacka för mig bjöd jag på en liten show med två gästartister. 😉

Bröllopets sötaste herre! En av mina två älsklingsungar(brorsbarn)!

Det vackra underbara brudparet! (Foto: Lisa Stark)

Brudparet med barnen och vittnen! Bröllopet ägde rum i ett vackert änge på södra Gotland! Hela bröllopet var så fint och kvällen innan var det äreportsbindning och på bröllopskvällen var det brudvisning.

Tack för ett fantastiskt bröllop som gav många härliga minnen!

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.