Egypten

Varför inte lägga upp lite bilder från Egypten-resan. Såg i arkivet att det låg ett gammalt utkast redo att publiceras. Så, drygt 1,5 år senare kommer nu lite bilder från vår semester. Vi har inte semester så ofta. Haha.

 
Förutom att ligga vid poolen och steka så var vi på några dagsutflykter. En dag var vi på båtutflykt till ett ställe som heter Ras Muhammed som tydligen ska vara populärt bland dykare. Vi stannade på tre ställen med båten där vi då fick hoppa i och snorkla med en guide. Lite smått panik från min sida några gånger med hur man skulle röra sig i vattnet med simfötter och andas med snorkeln. Hade lite problem med utrustningen överhuvudtaget i vattnet. 😉 Andra stoppet hoppade jag över då jag var rejält frusen. Sista gången vi hoppade i vattnet hade vi fri tid och fick göra vad vi ville, då var jag lite mer avslappnad och kunde njuta av korallerna och alla otroliga fiskar. Jag var lugn fram tills dess att Martin påpekade en manet en meter framför mig och jag fick panik. Då var jag färdig med havslivet för den gången. 😉

Jag har krupit under alla handdukar medan resten av sällskapet solar och njuter.

Martin njuter av havslivet.

Utsikten från vår balkong.

En eftermiddag och kväll var vi iväg på en afton med beduinerna. Där fick vi rida på varsin dromedar fram till deras läger. Vid lägret drack vi deras te, rökte pipa, klättrade upp i ett berg för att njuta av solnedgången och kollade sedan stjärnorna på natten.


Men såklart en del dagar spenderades vid poolen! Underbart skönt!

Dags att åka hem!

Share

2 reaktioner på ”Egypten”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.