Grattis kära mamma!

Idag är det min underbara, härliga mammas födelsedag!!! Har messat, pratat i telefon och skickat blommor på facebook och här kommer ett inlägg bara för dig!!

Jag önskar att jag kunde kvista över med en stor bukett blommor och äta tårta tillsammans med dig en dag som denna, och vilka andra dagar som helst!! Att bo på olika sidor av vattnet gör att vi bara träffas planerat och med många veckor/månader mellan varje besök. Saknar närheten till er alla där hemma! Men en dag, då kanske vi har det så igen.

Dagen till ”ära” så ligger du hemma och är sjuk! Men jag hoppas att du kunnat gotta ner dig med film och något mumsigt att äta!! Och snart kommer du på besök mamma! Då ska vi fira dig! Då ska du få en dag som är din!!

Förra året fick du detta av oss:

Tror att det var en uppskattad present och jag hade själv gärna kollat!

I år blir det något annat! Men det får vänta ett tag till! 😉

Älskar dig! Grattis igen!
Massor av kramar från Kalmar!

Share

4 reaktioner på ”Grattis kära mamma!”

  1. Älskade unge, först nu hade jag orken att öppna datorn o titta på din blogg. Blir helt varm och rörd. Ja, i framtiden så kanske det är så att vi bor grannar. När du blivit mamma så kan jag nog inte vara 4 timmar bort från dig och mina barnbarn :). Jag får nog bli Kalmarbo. Älskar dig av hela mitt hjärta.

      1. Ja så får det bli, sen när du blivit mamma. MEN du sa ju sist att du får nog färdtjänst och barn samtidigt och skall du dröja så länge då finns nog inte jag kvar i det här livet 🙂 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.